06December2019

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

Stemmenimitator-cabaretier, een creatieve duizendpoot ... Dirk Denoyelle op bezoek in Parijs

Het zou in deze tijden modern zijn om met een Latijnse spreuk te beginnen, maar laat ik het maar gewoon in het Nederlands zeggen: Samen staan we sterk!

Dankzij een kostbaar duwtje in de rug van Vlamingen in de Wereld en de Stichting Biermans Lapôtre slaagden we er met het Vipbestuur in om op woensdag 23 november 2011 Dirk Denoyelle en zijn team naar Parijs te halen. Het vaste voornemen aan het begin van de avond was duidelijk:Voor anderhalf uur zouden we even niet aan de crisis denken!
We zullen het hier maar niet te lang hebben over de coup de foudre van Dirk voor ons aller CVL, maar des te meer over zijn ontegensprekelijk talent om zich in de huid te laten glijden van zijn personages.

Dirk nam ons al snel mee op een toer door Europa: België, Nederland (lang geleden dat we nog eens op z'n Hollands gemotiveerd werden) en verschillende andere landen. Tussendoor zorgde Willie Nelson voor de Amerikaanse noot.
De Vlamingen in Parijs kregen zowaar Guy Verhofstadt, Arnold Schwarzenegger en Silvio Berlusconi over de vloer. Als bonus werd de voorzitter van Vip door de Russische maffia met de dood bedreigd en in Biermans Lapôtre schijnt er zelfs een heuse caïd rond te lopen. Gelukkig staat hij aan onze kant!
Artiesten van een dergelijk niveau komen in Parijs niet vaak op bezoek. Het niveau was zelfs van die mate dat menige stem zich achteraf even heeft moeten herstellen van het vele lachen.


Een avond met Dirk Denoyelle is als het leven zelf, je weet nooit waar je je aan kan verwachten, maar het voordeel in deze is wel dat het einde met Dirk en zijn team altijd happy is.
En omdat we weten dat het wederzijds is: We love you Dirk, we do!Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect