25Januari2020

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

Alabama Monroe

U las het waarschijnlijk al op onze Facebook pagina; dankzij UGC kan u vanaf woensdag 28 august naar de laatste nieuwe film van Felix Van Groeningen :" Broken Circle Breakdown", alias "Alabama Monroe" hier in Frankrijk.

De Vippers die de avant première meemaakten, waren enthousiast en ook onze volgers in België raden ons dit pareltje aan.
"Gaan mensen, het loont echt de moeite! Hopelijk in originele versie."
"Super mooie film! Zeker gaan kijken. Fantastisch mooie muziek"

'The Broken Circle Breakdown' vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve.
Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend, Maybelle laat hun echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten.
Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze meest nodig hebt?
'The Broken Circle Breakdown' is een intens melodrama, vol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet.
bron

Related items

More in this category: « Rundskop in Frankrijk
Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect