27Februari2020

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

La Défense wordt 50

copyright CVL

La Défense : Toen ze ons voorstelden om een geleid bezoek van deze wijk te doen hadden wij op zijn zachtst gezegd onze twijfels. Want, wat is er daar te zien buiten de kostuums en de stropdassen ?

Veel, zo blijkt. Want la Défense , dat is ook meer dan 50 jaar architecturale geschiedenis. Een geschiedenis waarop architecten vanuit de hele wereld hun stempel gedrukt hebben.

Op zondag 9 februari neemt een gids ons bij de hand in deze wijk om ons vooral te laten zien wat je anders niet ziet: de kunstschatten waar je onwetend voorbij loopt, een kerk die ineens uit het niets opduikt, hele woonwijken die je er niet zou verwachten!

Afspraak op zondag 9 februari om 14h15 aan l’Araignée de Calder (dat grote rode ding vlakbij de Grande Arche de la Défense). Om 14h30 stipt wordt er vertrokken voor een wandeling van 1h30 door la Défense.

Inschrijving bij Frederik Boriau. Leden betalen 2€ per persoon, niet-leden 4€ per persoon. Betalen kan van tevoren of ter plaatse. Inschrijven kan tot op het allerlaatste moment, maar laat wel even weten of je komt zodat we niet over het maximum van het aantal toegelaten personen gaan: 06 78 00 08 69 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect