27Februari2020

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

Zet je schoentje klaar!

De Vlaamsche, Vlaamse en Vlaamsminnende kinderen worden er bij deze aan herinnerd om in hun agenda op het blad van zondag 7 december in dikke vette letters het woord CADEAUTJES te schrijven! 

Eerst dezelfde vakmannen –en vrouwen als vorig jaar in het voorprogramma van ons icoon, waarna team Sint zijn opwachting maakt!

Een mailtje om de Sint voldoende te briefen dient hem van tevoren gestuurd te worden op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .

Het zou helemaal perfect zijn om dit mailtje direct aan uw kroost/pete –en metekindjes/lieblingen etc te richten (in de tweede persoon quoi). Dat bespaart de Sint en zijn Zwarte (ja, ja, de traditie blijft meer dan ooit bestaan) Pieten heel wat administratief werk vooraf!

We beginnen er dit jaar aan op zondag 7 december om 14h45 op de Vlaamse Vertegenwoordiging, 6, rue Euler, 75008 Paris. Métro: George V

Inschrijven kan bij Frederik Boriau, 31, rue Paul Bert, 94700 Maisons Alfort. Tel: 06 78 00 08 69  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  

Betalende Vipleden betalen 10€ per kind, niet-betalende leden 20€ per kind

Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect