25Januari2020

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

Herinnering lidgeld 2014

Beste iedereen,

Sommigen onder jullie hebben ons zelfs letterlijk gevraagd wanneer deze er zou aankomen en bij deze is het dus van dattum: Een reminder voor het betalen van het jaarlijkse lidgeld van Vlamingen in Parijs.

Een deel heeft al een stuk van hun zwarte goud doorgestuurd na de ledenvergadering van eind april, vele honderdduizenden hebben dit helaas nog niet gedaan.

Het basisrecept blijft sowieso hetzelfde: Een pluralistische vereniging waar iedereen Voltairegewijs* de ander zijn gedacht laat zeggen, waar iedereen zoveel mogelijk aan bod komt en dan nog het liefst met een eigen inbreng.

En laat het ons vooral niet vergeten: Waar het belang van ons Vlaams karakter en onze tradities niet vergeten worden zonder daarbij te vergeten dat we in deze Lichtstad niet alleen rondlopen.

Een groter en groter deel van mensen steunt ons al door als niet-lid een behoorlijke meerprijs te betalen op de activiteiten waarvoor DANK, maar we hebben het nog een ietsiepietsie liever als u dat doet als lid.

Vernieuw daarom vandaag nog uw lidgeld bij Frederik Boriau, 31, rue Paul Bert (sous le porche vers DIA), 94700 Maisons Alfort. Alle verdere info op bijgevoegd formulier!

*Voltaire: je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’au bout pour que vous puissiez le dire

More in this category: Zin om te pintelieren ? »
Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect