27Februari2020

VIP

VLAMINGEN IN PARIJS

De Garde Républicaine

De Garde Républicaine, het is een instituut dat staat als een huis in de Franse Republiek.

Tijd dus om met de Vlamingen in Parijs eens de duur open te duwen van hun trainingscentrum in het quartier des Célestins in het 4e arrondissement. En op zaterdag 7 februari is het al zover!
Tot wanneer gaat de Garde terug in de Franse geschiedenis en hoe is ze uitgegroeid tot wat we vandaag zien, hoe zit dat met die gracieuze paarden die op 14 juli altijd de show stelen en samen de oester openbreken waarin een verborgen aantal architecturale pareltjes zitten. Voilà in een notendop wat er die dag op het programma staat!
Afspraak om 10h45 voor een bezoek dat zonder fout begint om 11h00 op 18, boulevard Henri IV, 75004 Paris. Métro: Bastille (lijn 8) of Sully Morland (lijn 7). Uw identiteitskaart zal u op de dag van het bezoek worden gevraagd. De rondleiding is in het Frans.
Leden betalen 6€ per persoon, niet-leden 12€. Inschrijving bij Frederik Boriau, 31, rue Paul Bert, 94700 Maisons Alfort. Betalen kan via cheque of overschrijving. We zijn zoals altijd bereikbaar op dit e-mailadres of 06 78 00 08 69

Deze website is onstaan dankzij de samenwerking van
logo myshoponline small
MyShopOnline webservices.

Vlaamse Verenigingen

Connect